Салат з печінки тріски з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати салат з печінки тріски з яблуками? У мене є парочка фірязиках секретів. А ви готуєте цей салат? Якщо так, то давайте поділимося нашими рецептами. Якщо ні, то дивіться і пробуйте!
Тепер і для вас не секрет, як я готую салатик з печінки тріски зі свіжим яблучком і вареними овочами. Салат дійсно смачний. А ще він красиво виглядає на святковому столі.
Печінка тріски вважалася за часів СРСР великим делікатесом, за баночкою цього продукту люди вистоювали чергу або переплачували перекупникам. Зараз все доступно. Давайте готувати смачну їжу і частіше ласувати смачними салатами, приготованими з любов'ю.
- Відварну картоплю в мундирі - 3 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Печінка тріски - 180 грам
- Зелену цибулю і зелень - За смаком
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Морква відварна - 1 штука
- Гранатові зерна - 50 грам
Відваріть до готовності картоплю і моркву. Картопля очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці. Викладіть в салатник. Розподіліть акуратно і злегка присолите.
Печінка тріски вийміть з масла. Наріжте і викладіть на картоплю. Між печінкою і картоплею я не кладу майонез. Печінка знаходиться в маслі, яке оживляти картоплю, а зайвий майонез нам не потрібен.
Зелену цибулю наріжте дрібно і посипте їм печінку.
Змастіть майонезом. Натріть на тертці яблуко. Я беру солодке, але можна взяти "семерінка" . Шар яблука викладіть на салат і змастіть майонезом.
Відварену моркву натріть на тертці. Викладіть завершальним шаром на салат. Зверху прикрасьте гранатовими зернам.
Зверху насипте зелені і подайте до столу.