Салат з огірками і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Свіжий, ситний і пікантний салат! На мій погляд, в ньому все дуже гармонійно! Приготуйте його і ви з хрусткими огірочками і часником! Цілком підійде для легкої вечері!
Для початку підготуйте курячу грудку: помийте, поріжте і обсмажте на сухій сковороді. Порубати огірки і зелень, приготуйте заправку і змішайте салат. Як приготувати салат з огірками і квасолею, читайте в покроковому рецепті.
- Квасоля консервована - 300 грам (можна відварити заздалегідь суху)
- Огірок - 1-2 штук
- Куряче філе - 200 грам
- Цибуля зелена - 1 пучок (невеликий)
- Кріп свіжий - 1 пучок (невеликий)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти, включаючи сіль і перець.
Куряче філе помийте, трохи обсушити паперовим рушником і поріжте на невеликі шматочки.
Філе обсмажте на сухій сковороді без масла до готовності і легкої рум'яної скоринки. Перекладіть в тарілку і дайте йому охолонути.
Порубати зелена цибуля і кріп.
Огірки наріжте кільцями або півкільцями залежно від розміру.
Приготуйте заправку. Змішайте майонез, сметану і дрібно рубаний часник.
Змішайте всі складові салату і дайте йому трохи просочитися часниковою заправкою! Салат готовий!
Смачного!