Салат з моцарелою і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Варене куряче філе завжди ідеально підходить для салатів. Його смак не заважає іншим інгредієнтам, не перебивати їх. А правильний соус повинен вигідно доповнювати продукти, створюючи гармонію смаку.
Сьогодні ви дізнаєтеся ідеальний рецепт. Нижче я описала, як приготувати салат з моцарелою і куркою. Також ми додамо сухарики. Вони пікантно доповнять його і зроблять ще більш ситним. Стравою можна цілком наїстися. Ще салатик красиво виглядає на святковому столі, якщо прикрасити його листям салату, як це зробила я.
- Куряча грудка - 1 штука
- Кнопка - 1 штука
- Перепелине яйце - 15 штук
- Кукурудза консервована - 300 грам
- Моцарелла - 200 грам
- Майонез - 200 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
Спочатку відваріть грудку і яйця, дайте їм охолонути. Розігрійте духовку до 250 градусів. Батон наріжте на кубики, збризніть маслом і запікайте 5 хвилин. Потім також залиште їх остигати.
Яйця наріжте половинками, курку нарвіть волокнами, а моцарелу поріжте кубиками. Злийте воду з кукурудзи, перекладіть вміст баночки в салатницю, змішавши з подрібненими продуктами.
Додайте до інгредієнтів майонез, все перемішайте. Потім перекладіть в тарілку для подачі, а зверху викладіть сухарі. Смачного!