Салат з квасолею і буряком
(покроковий рецепт з фото)
Теплий салат - хороша альтернатива звичному гарніру. Наприклад, даний варіант підійде для запеченої риби. А значить, що він замінить рис та іншу крупу. Спробуйте цікаву варіацію у себе вдома.
Нещодавно я дізналася про те, як приготувати салат з квасолею і буряком. Обсмажені великими шматками овочі сподобаються вегетаріанцям. Заправка дуже проста, вона тільки з'єднає всі інгредієнти разом і не переб'є натуральний смак. Оригінальною ноткою будуть фісташки і мед.
- Стручковая фасоль - 500 грам
- Буряк - 650 грам
- Fistashki - 40 грам
- Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
У квасоля без хвостиків додайте сіль, перець і трохи масла. Перемішайте.
Потім відправте стручки в глибоку сковороду, помішуючи, обсмажте її 7 хвилин. В цей же час буряк почистіть і наріжте великими часточками. Також обсмажте їх до готовності з маслом.
Горішки обсмажте на сухій сковороді всього пару хвилин, помішуючи. На салатницю викладіть квасоля і фісташки.
Потім додайте буряк. Влийте масло і мед.
Салат посоліть і поперчіть за смаком. Смачного!