Рецепт Салат з куркою і зеленню фото

Салат з куркою і зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Птах , Курка , Зелень , Куряче філе , Куряча грудка , Листя салату
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На полуденок , На швидку руку , На святковий стіл , Легка вечеря , Літні
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Салат з куркою і зеленню можна приготувати в якості легкої вечері. Його можна подати теплим, з гарячою куркою. Що стосується зелені, то можна використовувати будь-яку сезонну, готову або прямо з грядки.

Опис приготування:

Як приготувати салат з куркою і зеленню?

1. Спочатку треба обсмажити куряче філе. Промийте філе і поріжте на невеликі шматочки. Посипте сіллю, перцем.

2. У сковороду влийте пару ложок рослинного масла, прогрійте масло на середньому вогні і обсмажте шматочки курки, періодично помішуючи, до золотистої скоринки. Потім виберіть курку на тарілку.

3. Стручковую фасоль, якщо будете використовувати, треба промити, обрізати кінчики і відварити в підсоленій воді протягом 7-8 хвилин. Потім відкинути на друшляк.

4. Помідори і салатний мікс промийте. Просушіть. Помідори-чері поріжте навпіл, великі помідори поріжте скибочками, не забудьте вирізати плодоніжки.

5. У миску викладіть салатний мікс, нарізані помідори, стручковую фасоль, шматочки смаженої курки.

6. Замішайте соус. Для цього в невелику миску викладіть йогурт, паприка, каррі і ложку оливкової олії. Перемішайте до утворення однорідної маси.

7. Соусом полийте салат або ж подайте його окремо в соуснику.

Салат з куркою і зеленню готовий!

По бажанню, можете додати авокадо або огірків.

Смачного!

  • Куряче філе - 2 штуки (грудка)
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
  • Салатний мікс, пачка - 1 штука
  • Помідори черрі - 6-8 штук (або 2-3 великі помідори)
  • Стручкова квасоля - 80 грам (по бажанню)
  • Йогурт натуральний - 4-5 Ст. Ложок
  • Паприка сушена - 1-2 Щепоток
  • Каррі - 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове - 1-2 Ст. Ложок (в соус)
Як приготувати салат з куркою і зеленню?

1. Спочатку треба обсмажити куряче філе. Промийте філе і поріжте на невеликі шматочки. Посипте сіллю, перцем.

2. У сковороду влийте пару ложок рослинного масла, прогрійте масло на середньому вогні і обсмажте шматочки курки, періодично помішуючи, до золотистої скоринки. Потім виберіть курку на тарілку.

3. Стручковую фасоль, якщо будете використовувати, треба промити, обрізати кінчики і відварити в підсоленій воді протягом 7-8 хвилин. Потім відкинути на друшляк.

4. Помідори і салатний мікс промийте. Просушіть. Помідори-чері поріжте навпіл, великі помідори поріжте скибочками, не забудьте вирізати плодоніжки.

5. У миску викладіть салатний мікс, нарізані помідори, стручковую фасоль, шматочки смаженої курки.

6. Замішайте соус. Для цього в невелику миску викладіть йогурт, паприка, каррі і ложку оливкової олії. Перемішайте до утворення однорідної маси.

7. Соусом полийте салат або ж подайте його окремо в соуснику.

Салат з куркою і зеленню готовий!

По бажанню, можете додати авокадо або огірків.

Смачного!

Схожі рецепти