Апельсиновий салат із зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий і смачний, легкий і апетитний - такий салатик я хочу запропонувати вам на пробу. Поєднання свіжого листя салату, соковитого апельсина і пікантною заправки однозначно доведеться вам до душі.
Поспішаю запропонувати вашій увазі класну ідею, як приготувати апельсиновий салат із зеленню на швидку руку. Це відмінний варіант перекусу або доповнення до гарячого, наприклад, якщо ви любите поєднання солодких ноток фруктів і м'яса. У скарбничку з простими і смачними рецептами цей точно варто додати.
- Апельсин - 3 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Листя салату - 1 пучок
- Натуральний йогурт - 50 грам
- Гірчиця в зернах - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Сік лимона - 2 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль, перець, кунжут - За смаком
1. Вимийте і висушіть листя салату.
2. Очистіть і наріжте невеликими скибочками апельсини.
3. З'єднайте в глибокому салатнику.
4. Додайте подрібнену цибулю.
5. Для приготування заправки з'єднайте йогурт, сік лимона, оливкова олія, гірчицю і пропущений через прес часник. Додайте сіль і перець за смаком. Перемішайте.
6. Вилийте заправку в салатник.
7. Акуратно перемішайте. Перед подачею апельсиновий салат із зеленню можна присипати кунжутом. Смачного!