Салат з курки з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділиться своїм фірязикам рецептом приготування салату з курки, корейської моркви, грибочків і огірка. Салат підійде як для святкового застілля, так і на кожен день. Дуже смачний!
Дуже корисно знати, як приготувати салат з курки з корейською морквою в домашніх умовах. Із зазначених вище інгредієнтів виходить три великих порції салату. Як раз, щоб пригостити невелику компанію гостей. Сподіваюся, що блюдо буде вам до смаку!
- Куряче м'ясо - 300 грам (відварне)
- Огірок - 3 штуки
- Морква по-корейськи - 200 грам
- Опеньки мариновані - 350 грам
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сир твердий - 100 грам
Попередньо підготуйте необхідні інгредієнти. Куряче м'ясо відварити до готовності.
Огірки промийте і поріжте невеликими брусочками. Курку розберіть на волокна.
Щоб надати салату красиву форму, рекомендую скористатися формочкою з вирізом по центру. Нижнім шаром викладаємо половину курки, змащуємо її майонезом.
Тепер кладемо половину від загальної кількості маринованих опеньків. Змащуємо їх майонезом.
Зверху кладемо огірки і знову промазуємо майонезом.
Акуратно прибираємо формочку.
Прикрашаємо верхівку салату корейської морквою, низ салату присипаємо тертим сиром. Смачного!