Салат з копченої курки з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Поживний і смачний салат з копченої курки буде хорошим доповненням до будь-якого свята. Для салату потрібно корейська морква, курочка, сухарики і кукурудза. Все інше - справа смаку.
Пропоную вам рецепт, як приготувати з копченої курки з корейською морквою. Це дуже соковитий салатик, який люблять і дорослі, та діти. Подавати його можна навіть в свята, гості будуть просити добавку! У ньому вдало поєднується гострий пікантний смак корейської моркви, соковитість кукурудзи і хрусткі сухарики. Такий салат буде гідною прикрасою святкового столу.
- Копчена курка - 600 грам (у мене стегенця, в вагу входять кісточки)
- Морква по-корейськи - 250 грам
- Консервована кукурудза - 1 штука (маленька баночка)
- Майонез - 150 мілілітрів
- Сухарики - 1 штука (зі смаком сиру; пачка)
- Зелень - За смаком (опціонально)
1. Візьмемо копчену курочку, М'ясо окремо від кісток. Наріжемо / нарвемо його невеликими шматочками і викладемо в мисочку. Паралельно з кукурудзи зливаємо рідини, а сам овоч викладаємо до курочку.
2. Слідом додаємо корейську моркву. Якщо вам здається, що вона занадто довга, можете її розрізати. Можна також додати зелень.
3. Заправте салат майонезом. Додайте в нього сухарики. Все перемішуємо і відразу подаємо до столу. Важливо подавати салат відразу ж, щоб сухарики не встигли розмокнути. Або, якщо ви робите салат кілька заздалегідь, додайте сухарики безпосередньо перед подачею блюда до столу.