Рецепт Салат з копченої курки з корейською морквою фото

Салат з копченої курки з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Птах, Курка, Куряче філе, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Поживний і смачний салат з копченої курки буде хорошим доповненням до будь-якого свята. Для салату потрібно корейська морква, курочка, сухарики і кукурудза. Все інше - справа смаку.

Пропоную вам рецепт, як приготувати з копченої курки з корейською морквою. Це дуже соковитий салатик, який люблять і дорослі, та діти. Подавати його можна навіть в свята, гості будуть просити добавку! У ньому вдало поєднується гострий пікантний смак корейської моркви, соковитість кукурудзи і хрусткі сухарики. Такий салат буде гідною прикрасою святкового столу.

  • Копчена курка - 600 грам (у мене стегенця, в вагу входять кісточки)
  • Морква по-корейськи - 250 грам
  • Консервована кукурудза - 1 штука (маленька баночка)
  • Майонез - 150 мілілітрів
  • Сухарики - 1 штука (зі смаком сиру; пачка)
  • Зелень - За смаком (опціонально)
салат з копченої курки з корейською морквою - фото крок 1
1. Візьмемо копчену курочку, М'ясо окремо від кісток. Наріжемо / нарвемо його невеликими шматочками і викладемо в мисочку. Паралельно з кукурудзи зливаємо рідини, а сам овоч викладаємо до курочку.
салат з копченої курки з корейською морквою - фото крок 2
2. Слідом додаємо корейську моркву. Якщо вам здається, що вона занадто довга, можете її розрізати. Можна також додати зелень.
салат з копченої курки з корейською морквою - фото крок 3
3. Заправте салат майонезом. Додайте в нього сухарики. Все перемішуємо і відразу подаємо до столу. Важливо подавати салат відразу ж, щоб сухарики не встигли розмокнути. Або, якщо ви робите салат кілька заздалегідь, додайте сухарики безпосередньо перед подачею блюда до столу.

Схожі рецепти