Салат з курки з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ситний салат для любителів чорносливу. Куряча складова може бути будь-який: куряче філе або відварені стегенця, можна копчену взяти курочку. У будь-якому випадку буде смачно!
Салатик прекрасний тим, що дуже гармонійний буде і в будні дні, і в святкові. На смак він виходить дуже ніжним, подобається всім без винятку. Дивіться, як приготувати салат з курки з чорносливом.
- Куряча грудка - 200 грам
- Рис відварний - 100 грам
- Огірок маринований - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Чорнослив - 50-70 грам
- Майонез - 70 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Кріп - За смаком

Підготуйте продукти для салату. Відваріть курячу грудку, рис і яйця. Остудіть їх. Влітку огірочок можна покласти свіжий, взимку - маринований.

Чорнослив без кісточки залийте окропом і залиште на 10 хвилин розпарювати. Він стане м'якше і заодно - без мікробів.

Поріжте чорнослив тонкими смужками.

Відварну курячу грудку поріжте кубиками середнього розміру.

Маринований огірок можна порізати кубиками або соломкою. Я порізала його тонкою соломкою.

Яйця очистіть від шкаралупи, сполосніть під водою і поріжте кубиками.

З'єднайте всі інгредієнти салату. Додайте сіль і перець мелений за смаком, кріп рубаний і майонез. Перемішайте салат.

Для оформлення такого вузького салату ідеально підійде сервировочное кільце. Утрамбуйте салат, за допомогою преса зніміть кільце.

Прикрасьте салат зеленню і чорносливом. Приємного!