Рецепт Салат з консервованої квасолі фото

Салат з консервованої квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Кукурудза
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Завжди, приходячи в магазин, я купую пару баночок консервованих овочів. Адже хто знає, що може прийти в голову і що захочеться зробити на кухні, щоб погодувати всю сім'ю. Ось рецепт салату.

Опис приготування:

Пропоную вам дізнатися, як приготувати салат з консервованої квасолі і кукурудзи. Все настільки просто, що будь-яка дитина його приготує без праці. Він виходить таким яскравим і ситним за рахунок того, що в ньому багато бобових, насичених білками. Такий простий салатик стане прикрасою будь-якого столу.

  • Кукурудза консервована - 150 грам
  • Квасоля біла консервована - 200 грам
  • Квасоля стручкова заморожена - 250 грам
  • Морква по-корейськи - 150 грам
  • Квасоля червона консервована - 200 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
салат з консервованої квасолі - фото крок 1
У салатниці з'єднайте корейську моркву, червону і білу квасолю і кукурудзу.
салат з консервованої квасолі - фото крок 2
Лук з часником почистіть і наріжте. Стручкову квасолю обдайте окропом і обсмажте разом з цибулею і часником в олії на сковороді протягом 6 хвилин.
салат з консервованої квасолі - фото крок 3
З'єднайте інгредієнти зі сковороди з овочами в салатниці. Перемішайте і пробуйте. При бажанні всі інгредієнти салату можна прогріти на сковороді і їсти його теплим. Смачного!

Схожі рецепти