Салат з консервованої квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Завжди, приходячи в магазин, я купую пару баночок консервованих овочів. Адже хто знає, що може прийти в голову і що захочеться зробити на кухні, щоб погодувати всю сім'ю. Ось рецепт салату.
Пропоную вам дізнатися, як приготувати салат з консервованої квасолі і кукурудзи. Все настільки просто, що будь-яка дитина його приготує без праці. Він виходить таким яскравим і ситним за рахунок того, що в ньому багато бобових, насичених білками. Такий простий салатик стане прикрасою будь-якого столу.
- Кукурудза консервована - 150 грам
- Квасоля біла консервована - 200 грам
- Квасоля стручкова заморожена - 250 грам
- Морква по-корейськи - 150 грам
- Квасоля червона консервована - 200 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком

У салатниці з'єднайте корейську моркву, червону і білу квасолю і кукурудзу.

Лук з часником почистіть і наріжте. Стручкову квасолю обдайте окропом і обсмажте разом з цибулею і часником в олії на сковороді протягом 6 хвилин.

З'єднайте інгредієнти зі сковороди з овочами в салатниці. Перемішайте і пробуйте. При бажанні всі інгредієнти салату можна прогріти на сковороді і їсти його теплим. Смачного!