Салат з консервованим перцем
(покроковий рецепт з фото)
Яскравий, простий у приготуванні, смачний і апетитний листковий салат з консервованим перцем, куркою, рисом і кукурудзою хочу запропонувати вам на пробу. Відмінний варіант для різноманітності меню.
Поєднання вареної курки і Актриси - класика. Але якщо вам не до душі крупа в салатах, можна використовувати картоплю, наприклад, або використовувати виключно курку та овочі. Салатик, до речі, можна зробити не тільки листковим, але і в загальному салатник.
- Куряче філе - 1 штука
- Консервований перець - 200 грам
- Мал - 100 грам
- Кукурудза консервована - 100 грам
- Сіль, перець, майонез - За смаком
1. Невеликий набір інгредієнтів, який нам необхідний.
2. Мал відварити до готовності в підсоленій воді.
3. Окремо відваріть курку, остудіть і наріжте.
4. Для збірки салату викладіть на тарілку сервіровки кільце. На дно викладіть рис, розрівняйте.
5. Змастіть майонезом.
6. Наступний шар - консервований перець.
7. Знову трохи майонезу.
8. Слідом - нарізана кубиками курочка.
9. Трохи солі, перцю, майонез.
10. Прикрасьте верх кукурудзою.
11. Акуратно видаліть кільце і салатик готовий. Смачного!