Салат з консервованим ананасом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт, як приготувати салат з консервованим ананасом, відноситься до тієї категорії страв, що робляться дуже просто і на швидку руку. Він смачний і легкий, такий відмінно впишеться в святкове меню.
Особливою популярністю такий салат користується у дівчат, які люблять незвичайні поєднання смаків. Замість майонезу можна використовувати сметану або соус на основі вершків, йогурту. Виноград використовую без кісточок, а ось консервований ананас краще вибирати не шматочками, а часточками, в них менше вміст цукру.
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - 100 грам
- Сир - 300 грам
- Виноград без кісточок - 0, 5 кілограма
- Ананас консервований - 300 грам
1. Ягоди винограду знімаю з кисті і гарненько мою, використовую тільки стиглі, цілісні ягідки. Розрізаю кожну виноградинку на половинки.
2. Ананас у мене кільцями, в ньому менше цукру і інших консервантів. Нарізаю кожне колечко на шматочки.
3. Твердий сир натираю на крупній тертці.
4. У миску кладу майонез, до нього додаю кілька зубчиків часнику, які відвалів через прес.
5. У миску складаю всі інгредієнти, додаю майонез з часником, все перемішую.
6. Перед подачею салат наполягаю 20-30 хвилин, а після цього вже подаю до столу.