Рецепт Салат з консервованим ананасом фото

Салат з консервованим ананасом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Ананас, Виноград
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Рецепт, як приготувати салат з консервованим ананасом, відноситься до тієї категорії страв, що робляться дуже просто і на швидку руку. Він смачний і легкий, такий відмінно впишеться в святкове меню.

Особливою популярністю такий салат користується у дівчат, які люблять незвичайні поєднання смаків. Замість майонезу можна використовувати сметану або соус на основі вершків, йогурту. Виноград використовую без кісточок, а ось консервований ананас краще вибирати не шматочками, а часточками, в них менше вміст цукру.

  • Часник - 2 зубчики
  • Майонез - 100 грам
  • Сир - 300 грам
  • Виноград без кісточок - 0, 5 кілограма
  • Ананас консервований - 300 грам
салат з консервованим ананасом - фото крок 1
1. Ягоди винограду знімаю з кисті і гарненько мою, використовую тільки стиглі, цілісні ягідки. Розрізаю кожну виноградинку на половинки.
салат з консервованим ананасом - фото крок 2
2. Ананас у мене кільцями, в ньому менше цукру і інших консервантів. Нарізаю кожне колечко на шматочки.
салат з консервованим ананасом - фото крок 3
3. Твердий сир натираю на крупній тертці.
салат з консервованим ананасом - фото крок 4
4. У миску кладу майонез, до нього додаю кілька зубчиків часнику, які відвалів через прес.
салат з консервованим ананасом - фото крок 5
5. У миску складаю всі інгредієнти, додаю майонез з часником, все перемішую.
салат з консервованим ананасом - фото крок 6
6. Перед подачею салат наполягаю 20-30 хвилин, а після цього вже подаю до столу.

Схожі рецепти