Салат з капустою і грушею
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, корисний, апетитний і дуже смачний салатик на перекус хочу запропонувати вам на замітку. Поєднання брокколі, груші та легкої заправки не залишить нікого байдужими. Запам'ятовуйте рецепт!
В якості заправки цього салату з капустою і грушею я хочу запропонувати масло і сік лимона. Але любителі експериментів цілком можуть спробувати використовувати і натуральний йогурт, наприклад. Доповнять блюдо горішки, буде дуже здорово.
- Груша - 1 штука
- Брокколі - 1/5 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (оливкова або мигдальне)
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Сіль і спеції - За смаком
- Часник - 1 зубчик
- Мигдаль - 8-10 штук

1. Невеликий і корисний набір інгредієнтів.

2. Брокколі опускаємо в киплячу підсолену воду на 2 хвилини. Після відкидаємо на друшляк і остудити під холодною водою.

3. Грушу моєму, обсушуємо, видаляємо серцевину і ріжемо тонкими пластинками.

4. Відправляємо в салатник.

5. Нарізаємо суцвіття брокколі.

6. Відправляємо до груші.

7. Тепер займемося заправкою. Пропускаємо через прес часник.

8. Додаємо сік лимона.

9. Додаємо сіль і перець.

10. Вливаємо олію.

11. Заправку перемішуємо і виливаємо в салатник.

12. Додаємо мигдаль, трохи подрібнивши ножем.

13. І подаємо салатик до столу. Смачного!