Салат з капусти з перцем
(покроковий рецепт з фото)
Салат з капусти з перцем корисний, легкий салат. Якщо взяти перці різного кольору він вийде дуже симпатичним. Салат гарний у будь-який час року, а в спекотне літо може стати приємним перекусом.
Салат з капусти з перцем у мене виходить кожен раз трохи різним. Заправку для салату я роблю на смак, і тому смак залежить від настрою. А якщо він залишиться і трохи постоїть, то смак змінюється, він як би маринується. Так що салат з капусти з перцем у мене значиться як хамелеон. Його добре подавати до м'яса, вареної картопелька і на закуску.
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Перець болгарський - 150 грам
- Лук червоний салатний - 1 штука
- Оливкова олія - 30 мілілітрів
- Оцет 9% - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 За смаком
- Кріп - 30 грам
- Спеції - 1 За смаком
Шаткуємо капусту.
Ріжемо перець.
Ріжемо цибулю.
З масла, оцту, цукру, солі, спецій готуємо салатну заправку.
Рубаємо зелень.
Збираємо салат. Смачного!