Салат з капусти і огірків на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви робите заготовки, то, напевно, часто консервуєте білокачанну капусту. До неї добре підходять морква і часник. Але є і деякі інші поєднання, які варто випробувати.
Хочу з вами поділитися відмінним рецептом з описом того, як приготувати салат з капусти і огірків на зиму. Блюдо досить просте, адже нічого не треба варити, а тільки потрібно нарізати. Дивно, що я раніше не здогадалася законсервувати такі продукти разом, адже в свіжому вигляді вони дуже добре поєднуються.
- Білокачанна капуста - 1/3 штуки
- Огірок - 300 грам
- Морква - 200 грам
- Ріпчаста цибуля - 200 грам
- Сіль - 30 грам
- Цукор - 20 грам
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
Капусту дрібно наріжте.
Огірки наріжте тонкими кружальцями.
Очищену моркву наріжте слайсами.
Овочі змішайте, додавши до них цибулю кільцями. Також всипте сіль і цукор.
Влийте до овочів масло.
Салат перекладіть в стерилізовані банки. Залийте його окропом так, щоб той покрив всі інгредієнти.
В кінці влийте оцет. Банки закупорьте кришками.
Залиште салат догори дном, поки він не охолоне. А потім пробуйте. Приємною дегустації!