Салат з кальмарів і печериць
(покроковий рецепт з фото)
Такий рецепт ідеально підійде для любителів морепродуктів, блюдо ситне і дуже смачне. Пропоную дізнатися, як приготувати салат з кальмарів і печериць. Спробуйте приготувати!
У цій страві головне - це правильно приготувати кальмарів, варити їх коштує не більше двох хвилин, тоді вони будуть м'якими і смачними. Для приготування знадобляться ще гриби, цибуля, майонез, часник, сіль і перець. Таке блюдо не соромно подати до приходу гостей, тим більше що готується воно досить просто і швидко.
- Кальмар - 0, 5 кілограма
- Печериці - 350 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Приправи - За смаком

1. Приготування починаємо з того, що готуємо всі необхідні інгредієнти.

2. Кальмари чистимо і гарненько промиваючи.

3. На вогонь ставимо каструлю, доводимо в ній воду до кипіння, закидаємо в неї тушки кальмарів максимум на 2 хвилини, а потім відразу ж їх виймаємо.

4. Лук очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками. На розпеченій сковороді обсмажуємо цибулину до золотистого кольору.

5. Гриби очищаємо і нарізаємо, відправляємо їх до цибулі.

6. Додаємо приправи за смаком.

7. Кальмари нарізаємо тонкими скибочками-кільцями, як вам більше подобається і як зручніше виходить.

8. У мисці змішуємо кальмари, майонез і часник, продавлений через прес, а також смажену цибулю.

9. Перемішуємо салат, прикрашаємо його скибочками кальмарів. Можна ще і зелені трохи додати. Все готово, приступаємо до дегустації!