Салат з кальмарами і болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Салат з кальмарами, яйцем і болгарським перцем - ситна, смачна і проста закуска, яку можна приготувати в лічені хвилини. Беріть на замітку!
Салат з кальмарами і болгарським перцем подавайте в будні і свята. Блюдо ситне, смачне і симпатично виглядає на обідньому столі. Варені яйця добре поєднуються з нейтральним смаком кальмара, цибуля і перець надають невелику гостроту. Всі інгредієнти салату добре доповнюють один одного.
- Кальмар - 1 штука
- Куряче яйце - 2 штуки
- Лук червоний - 0, 5 штуки
- Перець болгарський - 0, 5 штуки
- Креветки - 7-8 штук
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування салату.
Кальмар очистіть від плівки, помийте і відваріть протягом трьох хвилин в киплячій воді. Після охолодіть і наріжте соломкою. Викладіть в салатник.
Яйця зваріть круто, прохолодний, очистіть і дрібно наріжте. Додайте в салат.
Червоний або фіолетовий цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями. Викладіть в салатник.
Болгарський перець очистіть, помийте і наріжте тонкою соломкою. Додайте в салат.
Salat сіль, поперчіть і заправте майонезом.
Перемішайте всі інгредієнти салату.
Салат з кальмарів з болгарським перцем готовий. Прикрасьте салат креветками і подавайте на закуску.