Салат з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату з кабачків, яблука, огірків і зелені.
Кабачки можна вживати не тільки в смаженому або тушкованому вигляді. Свіжий кабачок містить вітамін С і мінеральні речовини, в ньому дуже мало цукру, тому дієтологи рекомендують вживати його тим, хто страждає зайвою вагою, діабетом і порушеннями шлунково-кишкового тракту.
Приготування:
Очистити кабачок і нарізати дрібною соломкою. Викласти в миску і трохи посолити, дати постояти протягом 10-15 хвилин. Очистити яблуко від шкірки і нарізати аналогічно кабачки. Такий же соломкою нарізати огірки. Якщо у огірків жорстка гірка шкірка, її теж краще зрізати. Нарізати зелену цибулю і кріп. Злити сік, що утворився з кабачків, додати цибулю, кріп, огірки, яблуко і рослинне масло (сметану або майонез). Акуратно перемішати.
- Кабачок - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Огірка - 2 штуки
- Пучок зеленого лука - 1 штука
- Пучок зелени укропа- 1 штука
- Рослинна олія, сметана або майонез - За смаком
Приготування:
Очистити кабачок і нарізати дрібною соломкою. Викласти в миску і трохи посолити, дати постояти протягом 10-15 хвилин. Очистити яблуко від шкірки і нарізати аналогічно кабачки. Такий же соломкою нарізати огірки. Якщо у огірків жорстка гірка шкірка, її теж краще зрізати. Нарізати зелену цибулю і кріп. Злити сік, що утворився з кабачків, додати цибулю, кріп, огірки, яблуко і рослинне масло (сметану або майонез). Акуратно перемішати.