Салат з кабачків Юлії Міняєва
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий салат зі смажених кабачків з зеленню і часником прекрасно зберігається всю зиму. Відкриєш таку баночку взимку, - і вона моментально з'їдається. Рекомендую скористатися рецептом!
Звичайно, в цю заготовку цілком можна додати і інші овочі: обсмажену цибулю, морква та інші за Вашим бажанням, але я все таки рекомендую приготувати цю заготовку саме за цим рецептом, - результат Вам сподобається!
- Кабачок - 1 кілограм
- Часник - 7 зубчиків
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 200 мілілітрів
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
1. Кабачки почистіть і наріжте кружальцями. Молоденькі можна не чистити.
2. Обсмажте з додаванням олії до готовності.
3. Кріп і часник наріжте.
4. У стерилізовані банки викладіть трохи кропу і часнику.
5. Потім покладіть кабачки, добре утрамбовуючи. Додати сіль, кабачки дадуть сік.
6. Налийте масло, оцет і викладіть зверху кріп і часник.
7. На дно каструлі викладіть складений рушник, поставте банку і налийте води до половини банки. Доведіть до кипіння і стерилізують 20 хвилин. Закрийте кришками.
8. Смачного!