Салат з кабачків по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Любіть салати по-корейськи? Тоді обов'язково подивіться цей рецепт, адже ви дізнаєтеся, як приготувати салат з кабачків по-корейськи - відмінну закуску на святковий стіл. Готується на раз-два!
Усе, що вам буде потрібно для приготування цього салату, це 10 хвилин вільного часу: досить лише натерти овочі на тертці, обсмажити і довести до смаку приправами! Приправу для корейської моркви раджу нічим не замінювати, так як саме вона робить закуску пряної і злегка гострої. Такий салат відмінно підійде до м'яса або шашлику, обов'язково спробуйте такий поєднання. Якщо немає яблучного оцту, візьміть трохи оливкового масла в якості заправки.
- Кабачки - 2 штуки
- Морква - 1-2 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Оцет яблучний 6% - 3 Ст. Ложки
- Приправа - 1 Ст. Ложка (для корейської моркви)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
1. Кабачки промийте, натріть на дрібній спеціальній тертці або наріжте тонкою довгою соломкою. Часник подрібніть і додайте до кабачків.
2. Додайте оцет, приправу і перемішайте. Морква також натріть тонкою соломкою. Розігрійте на середньому вогні рослинна олія. Обсмажте моркву протягом 2-3 хвилин на середньому вогні.
3. Додайте сіль, цукор і перемішайте. Гарячу морква додайте до салату, накрийте його плівкою і відправте в холодильник на 2-3 годину. Смачного!