Рецепт Хе з кабачків по-корейськи фото

Хе з кабачків по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю

Літня закуска, така як хе з кабачків, буде актуальна для запеченого м'яса на мангалі або грилі, для вареної курки і картопляного гарніру. Блюдо виходить соковитим, смачним, з часниковою ноткою.

Якщо ви ніколи не готували це овочеве блюдо, то ви невимовно здивовані його пряного смаку і обов'язково запишете рецепт собі в кулінарний щоденник або збережіть в закладках. Хе з кабачків можна подавати не тільки в будні, але і на святковий стіл!

  • Кабачок молодий - 1 штука (великий)
  • Морква - 1 штука
  • Перець чилі - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Приправа для моркви по-корейськи - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 2 щіпки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
  • Оцет 6% - 1 Чайна ложка
  • Петрушка - 0, 25 пучка
хе з кабачків по-корейськи - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти.
хе з кабачків по-корейськи - фото крок 2
Очистіть моркву від шкірки, промийте у воді і натріть на тертці для моркви по-корейськи.
хе з кабачків по-корейськи - фото крок 3
Очистіть часникові зубчики від лушпиння, промийте. Розжарити сковороду, влийте на неї рослинне масло, висипте морквяну нарізку, спресуйте часникові зубчики і висипте приправи і спеції. Смажте рівно 1 хвилину і вимкніть нагрів. За бажанням на цьому етапі ви можете додати і нарізану цибулю, якщо любите такий овоч в хе.
хе з кабачків по-корейськи - фото крок 4
Промийте молодий кабачок або кілька овочів у воді, зріжте хвостики і наріжте плоди стрічками за допомогою Овочечистка.
хе з кабачків по-корейськи - фото крок 5
Викладіть в глибоку ємність кабачкову нарізку, додайте обсмажену моркву.
хе з кабачків по-корейськи - фото крок 6
Промийте свіжу зелень кінзи або петрушки, подрібніть разом з гострим перцем, очищеним від насіння, додайте в ємність і перемішайте, вливши оцет.
хе з кабачків по-корейськи - фото крок 7
Помістіть ємність з вмістом на холод приблизно на 30 хвилин, але чим довше воно буде настоюватися, тим смачніше вийде блюдо. Потім викладіть хе з кабачків по-корейськи на тарілки або в салатник і подавайте до столу.

Схожі рецепти