Салат з грушею і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Цей незвичайний салат порадує вас воістину літньою свіжістю і оригінальними смаковими поєднаннями. До того ж, рецепт салату з грушею і куркою дуже простий - переконайтеся самі!
Для приготування цього салату підійдуть соковиті, але не переспілі груші - їх злегка терпкий смак додасть страві особливу пікантність. Я часто готую такий салат влітку, коли груш багато, але і взимку він ні-ні та й виявиться на нашому столі Сподіваюся, дізнавшись, як приготувати салат з грушею і куркою, ви теж часто будете це робити на радість собі, своїм рідним і близьким!
- Куряча грудка - 1 штука
- Груша - 1 штука
- Стебло селери - 2 штуки
- Кунжут - 2 чайних ложки
- Гарбузове насіння - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Запашний перець мелений - За смаком
Курячі грудки відварити в киплячій підсоленій воді.
Охолодити і наріжемо невеликими кубиками.
Також наріжемо грушу.
А селера - тонкими скибочками поперек стебла.
Перемішаємо м'ясо, грушу і селеру в мисці, посиплемо підсмаженим кунжутом і гарбузовим насінням.
Видавимо сік з лимона.
І перемішаємо з сіллю, перці і оливковою олією.
Заправимо салат, перемішаємо і - стілець! ;)