Салат з фунчозой, огірком і перцем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас в меню не вистачає легкого, швидкого і пікантного страви, тоді неодмінно варто приготувати салат з фунчозой, огірком і перцем. Відмінний варіант ситного перекусу без зайвого клопоту.
Цей салатик готується всього за 10 хвилин, але може стати не тільки легким перекусом, але і повноцінним обідом або вечерею. У літню спеку, коли не хочеться їсти важкі страви, такий варіант буде дуже до речі.
- Funčoza - 100 грам
- Огірок - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Соєвий соус - 2-4 Ст. Ложок (за смаком)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Кунжут - За смаком

Ось такі інгредієнти нам знадобляться.

Фунчозу необхідно приготувати згідно інструкції на упаковці. Я залила її окропом, накрила кришкою і залишила на 5 хвилин.

Огірок і солодкий перець наріжте тонкими скибочками.

З фунчози злийте рідину і трохи обсушити.

Додайте в салатник овочі.

Полийте соєвим соусом.

За смаком можна додати трохи перцю, щіпку солі, подрібнену свіжу зелень і кунжут, у мене білий і чорний.

Акуратно перемішайте салат і подавайте до столу. Смачного!