Рецепт Салат з чукой фото

Салат з чукой
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Яйця , Огірок , Кукурудза
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Дуже незвичайне блюдо, яке належить до витоків японської кухні. Вони, хто любить пробувати все незвичайне, оцінять рецепт, як приготувати салат з чукой. Він смачний, легкий і цікавий.

Опис приготування:

Чука - це водорості, які дуже часто використовують для приготування салатів в азіатській кухні. Можна зробити їх самостійно, а можна купити вже готові, що продаються в супермаркетах. Водорості чука поєднуються з рибою, ugrem, з овочами, з яйцями. Для заправки салату використовують горіховий соус. Такий салат можна їсти як самостійну страву або додавати до нього морепродукти і рибу.

  • Водорості чука - 250 грам
  • Огірок свіжий - 1 штука
  • Перець салатний - 1 штука
  • Насіння кунжутні - 1 Ст. Ложка
  • Горіховий соус - 2 Ст. Ложки
салат з чукой - фото крок 1
1. Використовуємо готові водорості, які дістаємо з пакета і акуратно віджимаємо від зайвої вологи, перекидаємо їх на сито і залишаємо на пару хвилин, після чого відправляємо в тарілку.
салат з чукой - фото крок 2
2. Чистим перец: відрізаємо плодоніжки, розрізаємо овоч і вичищаємо насіння, нарізаємо перець соломкою. Своїм та чистимо огірок від шкірки, нарізаємо соломкою і відправляємо до інших овочів. Кунжутне насіння трохи обсмажуємо на сухій сковороді і додаємо в салатницю.
салат з чукой - фото крок 3
3. Додаємо горіховий соус і перемішуємо. Салат готовий, подаємо його відразу.

Схожі рецепти