Салат з буряком і чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Цікавий рецепт салату з буряком і чорносливом. Страва, яке прикрасить ваш святковий стіл і не залишить байдужим нікого з гостей. Салат складається з декількох шарів, виходить дуже ситним!
Перед вами - простий рецепт приготування салату з буряком і чорносливом. Відваріть м'ясо, а також зваріть круто яйце. Буряк запікаємо в духовці, горіхи подрібнюємо. Салат складається з шарів, викладаємо всі інгредієнти шарами, перемазуючи кожен майонезом. Зверху присипаємо волоськими горіхами. Хай щастить!
- Буряк - 1-2 штук
- Чорнослив - 1 За смаком
- Грецькі горіхи - 50 грам (очищені)
- Майонез - 5-6 Ст. Ложок
- Яловичина - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
Буряк вимити й обсушити. Загорнути у фольгу і помістити в розігріту до 200 градусів духовку. Запікати до м'якості. Яловичину відваріть до готовності. Остигнули буряк і яловичину нарізаємо дрібними шматочками.
Чорнослив промийте і подрібніть. Зваріть круто яйце, потім дрібно поріжте. Лук також подрібнюємо.
На дно салатниці кладемо шар буряка і чорносливу, змащуємо майонезом. Потім - шар з яйця, лука і яловичини, зверху майонез. Знову повторюємо шари, поки не закінчаться інгредієнти. Верхній шар - горіхи, посипаємо ними салат.
Смачного!