Салат з буряка з чорносливом і горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Дивовижно, але з простого набору продуктів: відвареного буряка, горіхів і чорносливу виходить дуже смачний і корисний салат. Подавати можна як гарнір, так і в якості легкого перекусу.
Після варіння буряк зберігає свої корисні властивості і благотворно впливає на наш організм. А в'ялений чорнослив і горіхи не тільки поліпшать смак салату, але також принесуть свою користь. Нижче показано, як готувати салат з буряка з чорносливом і горіхами.
- Буряк - 400 грам (відварна)
- Чорнослив - 100 грам
- Грецькі горіхи - 50 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець, цукор - За смаком
Чорнослив залийте теплою водою на 10 хвилин, відкиньте на сито. Відварну буряк очистіть, горіхи подрібніть.
Буряк натріть на крупній тертці. Чорнослив дрібно наріжте. З'єднайте всі в глибокій мисці, перемішайте. Додайте за смаком сіль, цукор і перець.
Смачного!