Рецепт Салат з буряка і фети фото

Салат з буряка і фети
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня , Американська кухня
Буряк , Овочі , Молочні продукти , Сир , Фета
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл , Корисний обід
Салати
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Оригінальний рецепт салату з буряка і фети обов'язково сподобається вегетаріанцям і тим, хто прагне харчуватися правильно і корисно. Незвичайне поєднання добре знайомих продуктів приємно здивує вас.

Опис приготування:

У приготуванні салату з буряка і фети немає нічого складного, але є секрети. Потрібно приготувати соус з гірчиці, оцту, масла, спецій- гарненько збити і залити їм ще теплу порізану буряк. На тарілку з салатом викладати вже охолоджену буряк і відразу подавати зібраний салат. Зберігати його не рекомендується. Дуже добре використовувати в салат сир з цвіллю, як завжди вітається творчість в приготуванні страв. Успіхів і приємного апетиту!

  • Буряк - 3-4 штук
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 12 чайних ложок
  • Перець - 12 чайних ложок
  • Сир фета - 60 грам
  • Смажений солоний мигдаль - 14 склянок
салат з буряка і фети - фото крок 1
Підготувати продукти.
салат з буряка і фети - фото крок 2
Буряк помити, обсушити і загорнути у фольгу. Запікати до готовності при 220 градусах.
салат з буряка і фети - фото крок 3
На блюдо викласти подрібнену зелень.
салат з буряка і фети - фото крок 4
Буряк порізати великими шматочками, викласти буряк на зелень і полити сумішшю гірчиці, оцту, солі і оливкового масла.
салат з буряка і фети - фото крок 5
Укласти на буряк сир і горіхи. Смачного.

Схожі рецепти