Салат з буряка і фети
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний рецепт салату з буряка і фети обов'язково сподобається вегетаріанцям і тим, хто прагне харчуватися правильно і корисно. Незвичайне поєднання добре знайомих продуктів приємно здивує вас.
У приготуванні салату з буряка і фети немає нічого складного, але є секрети. Потрібно приготувати соус з гірчиці, оцту, масла, спецій- гарненько збити і залити їм ще теплу порізану буряк. На тарілку з салатом викладати вже охолоджену буряк і відразу подавати зібраний салат. Зберігати його не рекомендується. Дуже добре використовувати в салат сир з цвіллю, як завжди вітається творчість в приготуванні страв. Успіхів і приємного апетиту!
- Буряк - 3-4 штук
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - 12 чайних ложок
- Перець - 12 чайних ложок
- Сир фета - 60 грам
- Смажений солоний мигдаль - 14 склянок
Підготувати продукти.
Буряк помити, обсушити і загорнути у фольгу. Запікати до готовності при 220 градусах.
На блюдо викласти подрібнену зелень.
Буряк порізати великими шматочками, викласти буряк на зелень і полити сумішшю гірчиці, оцту, солі і оливкового масла.
Укласти на буряк сир і горіхи. Смачного.