Салат з авокадо і яєчного білка
(покроковий рецепт з фото)
Відмінна альтернатива звичному поєднанню курячого жовтка і майонезу. За смаком дуже схоже, але цей салат корисніший для вас. Розповім, як приготувати салат з авокадо і яєчного білка.
Авокадо відмінно замінює майонез або будь-яку рослинну олію. Фрукт неймовірно корисний, з масляною сумішшю. Такий салатик можна подавати в салатнику, використовувати як намазки для бутербродів або як начинку. Можете зробити його про запас, тільки обов'язково накрийте плівкою, щоб салат не покрився скоринкою.
- Авокадо - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Зелена цибуля - 1 штука
- Йогурт - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Сік лайма - 0, 5 чайних ложки
1. Вимийте зелена цибуля і нарубати його дрібно. Відваріть яйця, потім відокремте білки від жовтків, почистіть авокадо і видаліть кісточку.
2. У миску викладіть яєчні білки, авокадо, Зелена цибуля (трохи залиште для прикраси), трохи посоліть і поперчіть.
3. Роздавите всі інгредієнти виделкою або збийте блендером, додайте йогурт, сік лайма, перемішайте.
4. Подавайте салат відразу після приготування зі смаженими грінками.