Салат «Whatcha»
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами класичний варіант американського салату, його готують з кисло-солодких яблук, селери, горіхів. Заправляють майонезом, сіллю і перцем меленим, іноді додають родзинки або свіжий виноград.
Отже, розповідаю, як приготувати відомий американський салат "уолдорф" . У салаті використовується стебловий або кореневої селера, з останнім прийнято вважати сучасний варіантом салату. Основа - кисло-солодкі яблука з щільною м'ясистою серединкою, очищені від шкірки. Приємне поєднання продуктів, яскравий смак селери, солодкі нотки родзинок - все це про салат "уолдорф"! пробуйте!
- Яблуко зелене - 2 штуки
- Корінь селери - 1/4 штуки
- Грецькі горіхи - 0, 5 склянки (очищені)
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль, перець - - За смаком
- Родзинки - - За смаком
2. Очищені горіхи підсмажте на сухій сковороді до появи характерного аромату. Дайте охолонути.
4. З яблук зніміть шкірку, видаліть серцевини, наріжте соломкою або натріть на квадратної крупній тертці.