Рецепт Салат «Whatcha» фото

Салат «Whatcha»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Овочі , Фрукти , Яблука , Горіхи , Селера , Корінь селери
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Літні
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Перед вами класичний варіант американського салату, його готують з кисло-солодких яблук, селери, горіхів. Заправляють майонезом, сіллю і перцем меленим, іноді додають родзинки або свіжий виноград.

Опис приготування:

Отже, розповідаю, як приготувати відомий американський салат"Уолдорф" . У салаті використовується стебловий або кореневої селера, з останнім прийнято вважати сучасний варіантом салату. Основа - кисло-солодкі яблука з щільною м'ясистою серединкою, очищені від шкірки. Приємне поєднання продуктів, яскравий смак селери, солодкі нотки родзинок - все це про салат"Уолдорф" ! пробуйте!

  • Яблуко зелене - 2 штуки
  • Корінь селери - 1/4 штуки
  • Грецькі горіхи - 0, 5 склянки (очищені)
  • Майонез - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Родзинки - - За смаком
салат & Quot; Вальдорфська
1. Підготуйте продукти для салату. Селера очистіть від шкірки, горіхи - від шкаралупи, родзинки залийте окропом на пару хвилин.
салат & Quot; Вальдорфська
2. Очищені горіхи підсмажте на сухій сковороді до появи характерного аромату. Дайте охолонути.
салат & Quot; Вальдорфська
3. Селера наріжте тонкою соломкою або скористайтеся великої квадратної теркою.
салат & Quot; Вальдорфська
4. З яблук зніміть шкірку, видаліть серцевини, наріжте соломкою або натріть на квадратної крупній тертці.
салат & Quot; Вальдорфська
5. Остигнули горіхи подрібніть зручним способом, я це роблю в ступці.
салат & Quot; Вальдорфська
6. З'єднайте в салатник яблука, селера, горіхи, сіль, перець чорний мелений, майонез.
салат & Quot; Вальдорфська
7. Перемішайте салат.
салат & Quot; Вальдорфська
8. Додайте родзинки, прикрасьте часточками яблука, м'ятою. Приємного!

Схожі рецепти