Салат «Whatcha» з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Салат знаменитий, але має кілька варіантів приготування. Даний салат готують із стеблового селери або з кореневого. Обидва варіанти салату смачні і заслуговують на окрему увагу.
Зараз варіацій «Уолдорф» безліч, і одна смачніше інший. Давайте розбиратися.
Незважаючи на відносний мінімалізм в своєму складі, салат «Уолдорф» важко назвати найпростішим в приготуванні: складне поєднання смаків різних сортів яблук і пильна увага до кожного інгредієнта, втім, і зробили це блюдо сучасною класикою. Розповідаю, як приготувати салат "уолдорф" з куркою.
- Селера - 1 штука
- Курячий стегенце - 1 штука (попередньо обсмажений або відварений)
- Зелене яблуко - 1 штука
- Ізюм - 50 грам
- Грецькі горіхи - 50 грам
- Майонез, крем - За смаком
Відваріть курячий стегенце. Я беру саме його тому, що м'ясо з ноги більш соковите, ніж філейне. Воно краще підходить для салату. М'ясо нарізаємо соломкою.
Заправте салат майонезом, змішаним зі столовою ложкою сметани. Приправте спеціями.