Рецепт Салат «Волзький» фото

Салат «Волзький»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Помідор
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

З давніх-давен на Русі соління займали велике місце серед заготовок на зиму. Така заготовка зі свіжих овочів без грама оцту і рослинного масла збереже максимум корисних речовин для вашого здоров'я.

Опис приготування:

Цей рецепт, як приготувати салат «Волзький», подобається мені, тому що в його склад не входить оцет. Адже оцет «вбиває» всі корисні вітаміни та речовини, які містять свіжі овочі. Заготовивши на зиму такий салат, я впевнена, що ви оціните його користь для вашого здоров'я.

  • Помідор - 3, 5 кілограма
  • Капуста білокачанна - 1 кілограм
  • Перець солодкий - 1, 4 кілограма
  • Морква - 300 грам
  • Цибуля - 1 кілограм
  • Сіль - 135 грам
  • Лавровий лист - 5 штук
  • Перець запашний горошком - 10 штук
салат
Капусту дрібно наріжте.
салат
Перекладіть її в емальовану або пластиковий посуд, slegka сіль (1 середня лінія) і перетріть руками.
салат
Морква вимийте, очистіть і наріжте кружальцями завтовшки 3 мм.
салат
Перець вимийте, очистіть від насіння і наріжте вузькими смужками товщиною 0, 5 см.
салат
Цибуля почистіть і наріжте кільцями товщиною 0, 5 см.
салат
Помідори наріжте кружальцями завтовшки 1 см.
салат
Всі викладіть в миску, приправити сіллю, перемішайте.
Простерилизуйте банки, на дно кожної з них покладіть 2 горошини запашного перцю, 1-2 лаврові листки, розкладіть салат і розлийте сік, що залишився.
салат
Банки з салатом прикрийте нещільно кришками, простерилизуйте протягом 15 хвилин, закатати кришками, укутайте ковдрою. Зберігайте в прохолодному темному місці.
салат
Вихід готового салату - 5 літрів.

Схожі рецепти