Рецепт Салат «Вкуснятина» фото

Салат «Вкуснятина»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Риба та морепродукти , Оселедець
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Це ситний і смачний салат з оселедця з смаженою цибулею і буряком. Заправляти такий салат потрібно маслом від смаження цибулі: він ароматний і прекрасно підходить для салату.

Опис приготування:

Відварюємо для салату буряк і морква. Все очищаємо і ріжемо кубиками. Заправляємо салат смаженою цибулею. Готово!

  • Буряк - 150 грам
  • Морква - 150 грам
  • Оселедець слабосолона - 200 грам
  • Цибуля - 0.5-1 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Масло rafinirovannoe - 1-2 Ст. Ложок
  • Зелень - За смаком
  • Часник - 1 зубчик
салат
Підготуємо продукти для салату. Буряк і моркву потрібно відварити до готовності. Зніміть шкірку з овочів, цибулі та часнику.
салат
Цибулю дрібно поріжте і обсмажте з сіллю і перцем на рослинному маслі до готовності.
салат
Буряк, морква і оселедець поріжте кубиками.
салат
Збираємо салат. У чистому посуді змішуємо буряк, морква, оселедець, цибуля, часник. Поливаємо олією після смаження.
салат
За смаком додаємо спеції і зелень. Перемішуємо. Охолоджуємо салат, і подаємо його до столу. Смачного!

Схожі рецепти