Салат «Вкуснятина»
(покроковий рецепт з фото)
Це ситний і смачний салат з оселедця з смаженою цибулею і буряком. Заправляти такий салат потрібно маслом від смаження цибулі: він ароматний і прекрасно підходить для салату.
Відварюємо для салату буряк і морква. Все очищаємо і ріжемо кубиками. Заправляємо салат смаженою цибулею. Готово!
- Буряк - 150 грам
- Морква - 150 грам
- Оселедець слабосолона - 200 грам
- Цибуля - 0.5-1 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Масло rafinirovannoe - 1-2 Ст. Ложок
- Зелень - За смаком
- Часник - 1 зубчик
Підготуємо продукти для салату. Буряк і моркву потрібно відварити до готовності. Зніміть шкірку з овочів, цибулі та часнику.
Цибулю дрібно поріжте і обсмажте з сіллю і перцем на рослинному маслі до готовності.
Буряк, морква і оселедець поріжте кубиками.
Збираємо салат. У чистому посуді змішуємо буряк, морква, оселедець, цибуля, часник. Поливаємо олією після смаження.
За смаком додаємо спеції і зелень. Перемішуємо. Охолоджуємо салат, і подаємо його до столу. Смачного!