Салат «ущільнений»
(покроковий рецепт з фото)
Цей яскравий і ситний салат прикрасить будь-який святковий стіл. Поєднання моркви по-корейськи, копченої курки і кукурудзи обов'язково сподобається вашим гостям.
Гриби можете брати будь-які - солоні або мариновані. Зелену цибулю можна замінити ріпчастою, тільки наріжте його тонший і промийте холодною водою, щоб він став ніжніше.
- Філе куряче копчене - 1 штука
- Морква по-корейськи - 200 грам
- Кукурудза консервована - 1/2 банки
- Яйця - 3 штуки (круто)
- Цибуля зелена - 1/2 пучка
- Гриби солоні - 150 грам
- Майонез - 200 грам (або крем)
- Помідори черрі - За смаком (для прикраси салату)
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Салат викладіть шарами на плоску тарілку. Першим шаром дрібно наріжте солоні гриби і посипте їх рубаним зеленою цибулею.
Зверху викладіть копчену курку, нарізану дрібними кубиками. Змастіть майонезом.
Викладіть шар моркви по-корейськи. Зверху покладіть нарізані кубиками яйця.
Останнім шаром викладіть добре відціджену кукурудзу.
Залийте салат майонезом або сметаною рівним шаром. Прикрасьте половинками помідорів-чері, зеленню цибулі-порею, кукурудзою. Дайте волю фантазії. Охолодіть салат в холодильнику протягом години.