Рецепт Салат «Ульотний» з печінкою фото

Салат «Ульотний» з печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 5 хв.

Смачний і ситний салатик. Побалуйте себя, улюблених.

Опис приготування:

Для приготування цього салату знадобляться варені яйця, варена або смажена печінка, а також морква по-корейськи. Залишиться лише все нарізати і заправити майонезом. Смачного!

  • Печінка куряча відварна - 500 грам
  • Морква по-корейськи - 50 грам
  • Яйця курячі відварні - 4 штуки
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Майонез - За смаком
салат
Зелену цибулю нарізати дрібненько.
салат
Курячі яйця очистити і нарізати дрібно.
салат
Відварну печінку нарізати дрібно.
салат
Морквину по-корейськи витягти з маринаду. Додати в салат.
салат
Салат заправити сіллю, перцем і майонезом. Перемішати. Подати до столу.

Схожі рецепти