Рецепт Салат «тигреня» фото

Салат «тигреня»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Морква
Низькокалорійні
Для дітей, На святковий стіл, День народження, Від 5 років
Солодке, Салати

Салат "тигреня" - простий в приготуванні і дуже симпатичний салатик, який особливо подобається дітям. Розповідаю, як приготувати салат "тигреня" …

Простий рецепт салату "тигреня"

1. Картоплю і моркву відварити до повної готовності.

2. Огірки і ковбасу потрібно нарізати маленькими кубиками, цибулю дрібно порубати, картопля, морква і яйця натерти на дрібній тертці (один білок необхідно залишити для прикраси).

3. Викладаємо салат шарами, надаючи йому форму голови тигра (см. Фото). Перший шар - картопля, потім - ковбаса, огірки, цибуля і яйце. Нарешті, покриваємо всі рівномірним шаром моркви. Кожен шар не забуваємо промащувати майонезом.

4. Прикрашаємо салат. З білка робимо очі і щоки тигра, з дрібно нарізану оливок - ніс і вії, з невеликого шматочка ковбаски - язичок. Вуса тигру можна зробити з тонких смужок цибулі.

Салат "тигреня" готовий. Ставимо на півгодини в холодильник, після чого можна подавати до столу.


  • Картопля - 400 грам
  • Ковбаса - 200 грам
  • Огірки свіжі - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 120 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Морква - 400 грам
  • Майонез - - За смаком
  • Сіль, перець - - За смаком
Простий рецепт салату "тигреня"

1. Картоплю і моркву відварити до повної готовності.

2. Огірки і ковбасу потрібно нарізати маленькими кубиками, цибулю дрібно порубати, картопля, морква і яйця натерти на дрібній тертці (один білок необхідно залишити для прикраси).

3. Викладаємо салат шарами, надаючи йому форму голови тигра (см. Фото). Перший шар - картопля, потім - ковбаса, огірки, цибуля і яйце. Нарешті, покриваємо всі рівномірним шаром моркви. Кожен шар не забуваємо промащувати майонезом.

4. Прикрашаємо салат. З білка робимо очі і щоки тигра, з дрібно нарізану оливок - ніс і вії, з невеликого шматочка ковбаски - язичок. Вуса тигру можна зробити з тонких смужок цибулі.

Салат "тигреня" готовий. Ставимо на півгодини в холодильник, після чого можна подавати до столу.

Схожі рецепти