Салат «Рів'єра»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.
Освіжаючий салат з морепродуктами для тих, хто скучив по морю.
Опис приготування:
Морепродукти і брокколі відварюємо в підсоленій воді. Цибулю нарізаємо кільцями і обшпарюємо окропом. Огірок нарізаємо соломкою. Помідор нарізаємо кубиками. Змішуємо соєвий соус, лимонний сік, оливкова олія і винний оцет. Заправляємо салат. Смачного!
- Набір морепродуктів"Морський коктейль" - 1 штука
- Свіжий огірок - 100 грам
- Помідор - 1 штука
- Червона цибуля - 1 штука
- Брокколі - 200 грам
- Винний оцет - 4 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Відварюємо морепродукти в підсоленій воді.
Брокколі розбираємо на суцвіття і також відварюємо в підсоленій воді. Варимо не до повної готовності, щоб брокколі були хрусткими.
Цибулю нарізаємо кільцями і обшпарюємо окропом.
Огірок ріжемо соломкою.
Помідор нарізаємо кубиками.
Для заправки змішуємо соєвий соус, оливкова олія, винний оцет і лимонний сік.
Все змішуємо у великій салатниці і заправляємо соусом.