Рецепт Салат по-Гомельський фото

Салат по-Гомельський
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
Святковий обід
Салати
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Апетитний салат з печінкою і звичними будь-якому слов'янському народу продуктами. Дуже простий, але в той же час ситний, відмінно підійде для будь-якого свята.

Опис приготування:

Цей чудовий рецепт приготування салату по-Гомельський один з моїх улюблених з двох причин: по перше, я з Білорусі та це, можна сказати, мій національний салат, а по-друге, в ньому є моя обожнювана печінку курки. Загалом, склад дуже простий, всі продукти досить легкі, але, я вас запевняю, він дійсно дуже смачний. Тому і ви обов'язково спробуйте цей простий рецепт салату по-Гомельський, впевнена, ви залишитеся приємно здивовані.

1) курячу печінку, звичайно ж, спершу необхідно відварити і остудити. Коли вона охолоне, натираємо її на крупній тертці.

2) Яйця так само відварюємо і нарізаємо на середні кубики, відправляємо печінку і яйця в салатницю.

3) Тепер наливаємо в каструлю трохи води, додаємо пару столових ложок цукру і засипаємо горошок. Варимо кілька хвилин, вимикаємо вогонь і зливаємо воду. Горошок викладаємо в салатницю до печінки і яєць.

4) цибуля чистий, нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору. Коли охолоне, додаємо в салат.

5) Тепер заправляємо наш салатик майонезом, солимо і перчимо, якщо це необхідно, і подаємо до столу.

Вот такой вот вельми просто, але дуже смачний салатик у нас вийшов. Приємного всім апетиту!


  • Печінка куряча - 0, 5 кілограма
  • Яйце - 5 штук
  • Горошок зелений - 250 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Майонез - За смаком
Цей чудовий рецепт приготування салату по-Гомельський один з моїх улюблених з двох причин: по перше, я з Білорусі та це, можна сказати, мій національний салат, а по-друге, в ньому є моя обожнювана печінку курки. Загалом, склад дуже простий, всі продукти досить легкі, але, я вас запевняю, він дійсно дуже смачний. Тому і ви обов'язково спробуйте цей простий рецепт салату по-Гомельський, впевнена, ви залишитеся приємно здивовані.

1) курячу печінку, звичайно ж, спершу необхідно відварити і остудити. Коли вона охолоне, натираємо її на крупній тертці.

2) Яйця так само відварюємо і нарізаємо на середні кубики, відправляємо печінку і яйця в салатницю.

3) Тепер наливаємо в каструлю трохи води, додаємо пару столових ложок цукру і засипаємо горошок. Варимо кілька хвилин, вимикаємо вогонь і зливаємо воду. Горошок викладаємо в салатницю до печінки і яєць.

4) цибуля чистий, нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору. Коли охолоне, додаємо в салат.

5) Тепер заправляємо наш салатик майонезом, солимо і перчимо, якщо це необхідно, і подаємо до столу.

Вот такой вот вельми просто, але дуже смачний салатик у нас вийшов. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти