Рецепт Салат «Парус» фото

Салат «Парус»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах, Курка, Курка копчена
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Сьогодні я поспішаю з вами поділитися своїм найулюбленішим рецептом салату "парус" з копченою куркою і корейської морквою. Салат виходить шикарним, він підкорить серця всіх ваших гостей!

Салат виходить дуже соковитим, настільки гармонійно все інгредієнти підкреслюють смак один одного, що можна не помітити, як з'їси подвійну порцію. Такий салат неодмінно повинен прикрашати святковий стіл, повірте, гості будуть в захваті. Подавати салат до столу можна відразу після приготування, хоча він і листковий, але відразу ж виходить соковитим. Дуже смачний салат "парус" почнемо готувати прямо зараз.

  • Копчена курка - 300 грам
  • Корейська морква - 200 грам
  • Курячі яйця - 2 штуки
  • Консервована кукурудза - 150 грам
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок
  • Чіпси - За смаком (для прикраси
    )
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
салат
Підготуйте інгредієнти.
салат
Копчену курочку наріжте невеликими шматочками і перекладіть першим шаром в тарілку.
салат
Змастіть курку майонезом.
салат
Наступний шар - морква по-корейськи.
салат
Злегка промажьте морква майонезом.
салат
Далі викладіть шар соковитою, солодкої кукурудзи.
салат
Курячі яйця відваріть круто, очистіть і натріть на дрібній тертці. Викладіть яйця в салат наступним шаром.
салат
Прикрасьте салат чіпсами і подавайте до столу.
салат
Смачного!

Схожі рецепти