Рецепт Салат «Парус» фото

Салат «Парус»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка , Курка копчена
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Сьогодні я поспішаю з вами поділитися своїм найулюбленішим рецептом салату"Парус" з копченою куркою і корейської морквою. Салат виходить шикарним, він підкорить серця всіх ваших гостей!

Опис приготування:

Салат виходить дуже соковитим, настільки гармонійно все інгредієнти підкреслюють смак один одного, що можна не помітити, як з'їси подвійну порцію. Такий салат неодмінно повинен прикрашати святковий стіл, повірте, гості будуть в захваті. Подавати салат до столу можна відразу після приготування, хоча він і листковий, але відразу ж виходить соковитим. Дуже смачний салат"Парус" почнемо готувати прямо зараз.

  • Копчена курка - 300 грам
  • Корейська морква - 200 грам
  • Курячі яйця - 2 штуки
  • Консервована кукурудза - 150 грам
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок
  • Чіпси - За смаком (для прикраси
    )
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
салат
Підготуйте інгредієнти.
салат
Копчену курочку наріжте невеликими шматочками і перекладіть першим шаром в тарілку.
салат
Змастіть курку майонезом.
салат
Наступний шар - морква по-корейськи.
салат
Злегка промажьте морква майонезом.
салат
Далі викладіть шар соковитою, солодкої кукурудзи.
салат
Курячі яйця відваріть круто, очистіть і натріть на дрібній тертці. Викладіть яйця в салат наступним шаром.
салат
Прикрасьте салат чіпсами і подавайте до столу.
салат
Смачного!

Схожі рецепти