Салат «Парус»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.
Сьогодні я поспішаю з вами поділитися своїм найулюбленішим рецептом салату"Парус" з копченою куркою і корейської морквою. Салат виходить шикарним, він підкорить серця всіх ваших гостей!
Опис приготування:
Салат виходить дуже соковитим, настільки гармонійно все інгредієнти підкреслюють смак один одного, що можна не помітити, як з'їси подвійну порцію. Такий салат неодмінно повинен прикрашати святковий стіл, повірте, гості будуть в захваті. Подавати салат до столу можна відразу після приготування, хоча він і листковий, але відразу ж виходить соковитим. Дуже смачний салат"Парус" почнемо готувати прямо зараз.
- Копчена курка - 300 грам
- Корейська морква - 200 грам
- Курячі яйця - 2 штуки
- Консервована кукурудза - 150 грам
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Чіпси - За смаком (для прикраси
) - Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Копчену курочку наріжте невеликими шматочками і перекладіть першим шаром в тарілку.
Змастіть курку майонезом.
Наступний шар - морква по-корейськи.
Злегка промажьте морква майонезом.
Далі викладіть шар соковитою, солодкої кукурудзи.
Курячі яйця відваріть круто, очистіть і натріть на дрібній тертці. Викладіть яйця в салат наступним шаром.
Прикрасьте салат чіпсами і подавайте до столу.
Смачного!