Салат «Парус»
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я поспішаю з вами поділитися своїм найулюбленішим рецептом салату "парус" з копченою куркою і корейської морквою. Салат виходить шикарним, він підкорить серця всіх ваших гостей!
Салат виходить дуже соковитим, настільки гармонійно все інгредієнти підкреслюють смак один одного, що можна не помітити, як з'їси подвійну порцію. Такий салат неодмінно повинен прикрашати святковий стіл, повірте, гості будуть в захваті. Подавати салат до столу можна відразу після приготування, хоча він і листковий, але відразу ж виходить соковитим. Дуже смачний салат "парус" почнемо готувати прямо зараз.
- Копчена курка - 300 грам
- Корейська морква - 200 грам
- Курячі яйця - 2 штуки
- Консервована кукурудза - 150 грам
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Чіпси - За смаком (для прикраси
) - Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Копчену курочку наріжте невеликими шматочками і перекладіть першим шаром в тарілку.
Змастіть курку майонезом.
Наступний шар - морква по-корейськи.
Злегка промажьте морква майонезом.
Далі викладіть шар соковитою, солодкої кукурудзи.
Курячі яйця відваріть круто, очистіть і натріть на дрібній тертці. Викладіть яйця в салат наступним шаром.
Прикрасьте салат чіпсами і подавайте до столу.
Смачного!