Салат «Парус» з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні приготуємо простий, але цікавий за смаком салат "парус" з картоплею. Салат виходить ситний, поживний і дуже смачний. Беріть на замітку рецепт!
Основа салату - картопля і куряче філе, також важливу роль тут грає корейська морква, смачний твердий сир, а декорувати салат будемо чіпсами, будь-яка варіація цього салату не обходиться без них. Для заправки використовуємо майонез.
- Картопля - 150 грам
- Куряче філе - 150 грам
- Морква по-корейськи - 150 грам
- Сир - 80 грам (твердий)
- Курячі яйця - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Чіпси - 20 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти, відваріть картоплю і яйце.
У салатник перекладіть корейську моркву.
Картопля очистіть і наріжте невеликими кубиками, перекладіть в салатник до моркви.
Куряче філе відваріть до готовності, наріжте невеликими шматочками, додайте в салат.
Твердий сир також наріжте невеликими кубиками і додайте до всіх інгредієнтів.
Заправте салат майонезом, додайте сіль і перець за смаком, все добре перемішайте.
Викладіть салат на тарілку.
Куряче яйце відваріть круто, очистіть і натріть на середній терці, викладіть поверх салату, прикрасьте чіпсами і подавайте до столу.
Приємного вам апетиту!