Рецепт Салат «Парус» з картоплею фото

Салат «Парус» з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Сьогодні приготуємо простий, але цікавий за смаком салат"Парус" з картоплею. Салат виходить ситний, поживний і дуже смачний. Беріть на замітку рецепт!

Опис приготування:

Основа салату - картопля і куряче філе, також важливу роль тут грає корейська морква, смачний твердий сир, а декорувати салат будемо чіпсами, будь-яка варіація цього салату не обходиться без них. Для заправки використовуємо майонез.

  • Картопля - 150 грам
  • Куряче філе - 150 грам
  • Морква по-корейськи - 150 грам
  • Сир - 80 грам (твердий)
  • Курячі яйця - 1 штука
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Чіпси - 20 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
салат
Підготуйте інгредієнти, відваріть картоплю і яйце.
салат
У салатник перекладіть корейську моркву.
салат
Картопля очистіть і наріжте невеликими кубиками, перекладіть в салатник до моркви.
салат
Куряче філе відваріть до готовності, наріжте невеликими шматочками, додайте в салат.
салат
Твердий сир також наріжте невеликими кубиками і додайте до всіх інгредієнтів.
салат
Заправте салат майонезом, додайте сіль і перець за смаком, все добре перемішайте.
салат
Викладіть салат на тарілку.
салат
Куряче яйце відваріть круто, очистіть і натріть на середній терці, викладіть поверх салату, прикрасьте чіпсами і подавайте до столу.
салат
Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти