Салат «Objorka» з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Не випадково цей салат носить горде ім'я "обжорка"! Їм і в правду можна дуже добре… наїстися! Салат готується з яловичини, морква, солоних огірків і цибулі, заправляється майонезом і спеціями.
Перед вами - простий рецепт приготування салату "обжоркa" з яловичиною. Щоб заощадити свій час, м'ясо можна заздалегідь відварити і порізати дрібними кубиками. Якщо немає солоних огірків - використовуйте оцет (додавати не надто багато). Салат підходить для святкового столу, наприклад, замість традиційного олів'є на Новий Рік. Хай щастить!
- Яловичина - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Огірки солені - 2 штуки
- Майонез - 5 Ст. Ложок
- Перець мелений - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Зелень - За смаком

Солоні огірки очищаємо від шкірки і нарізаємо соломкою.

В окремій сковороді обсмажуємо на рослинному маслі моркву. Помішуючи, roza_ker 7-10 хвилин.

Готовий салат прикрасьте зеленню. Смачного!