Салат «Objorka» з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Не випадково цей салат носить горде ім'я"Обжорка" ! Їм і в правду можна дуже добре… наїстися! Салат готується з яловичини, морква, солоних огірків і цибулі, заправляється майонезом і спеціями.
Опис приготування:
Перед вами - простий рецепт приготування салату"Обжоркa" з яловичиною. Щоб заощадити свій час, м'ясо можна заздалегідь відварити і порізати дрібними кубиками. Якщо немає солоних огірків - використовуйте оцет (додавати не надто багато). Салат підходить для святкового столу, наприклад, замість традиційного олів'є на Новий Рік. Хай щастить!
- Яловичина - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Огірки солені - 2 штуки
- Майонез - 5 Ст. Ложок
- Перець мелений - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Зелень - За смаком
Для початку відваріть яловичину до готовності, воду не солити.
Поки вариться м'ясо, нарізаємо дрібно цибулю.
Морква нарізаємо тонкою соломкою.
Солоні огірки очищаємо від шкірки і нарізаємо соломкою.
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю до прозорості. Приблизно 5-7 хвилин.
В окремій сковороді обсмажуємо на рослинному маслі моркву. Помішуючи, roza_ker 7-10 хвилин.
Мясо сварилось. Витягуємо його з каструлі і нарізаємо дрібними кубиками.
В одній тарілці змішуємо: м'ясо, огірки, морква і цибуля.
Салат солимо, перчимо і заправляємо майонезом. Перемішуємо і відправляємо в холодильник на 35-40 хвилин.
Готовий салат прикрасьте зеленню. Смачного!