Рецепт Салат «Objorka» з яловичиною фото

Салат «Objorka» з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Не випадково цей салат носить горде ім'я "обжорка"! Їм і в правду можна дуже добре… наїстися! Салат готується з яловичини, морква, солоних огірків і цибулі, заправляється майонезом і спеціями.

Перед вами - простий рецепт приготування салату "обжоркa" з яловичиною. Щоб заощадити свій час, м'ясо можна заздалегідь відварити і порізати дрібними кубиками. Якщо немає солоних огірків - використовуйте оцет (додавати не надто багато). Салат підходить для святкового столу, наприклад, замість традиційного олів'є на Новий Рік. Хай щастить!

  • Яловичина - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Огірки солені - 2 штуки
  • Майонез - 5 Ст. Ложок
  • Перець мелений - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Зелень - За смаком
салат
Солоні огірки очищаємо від шкірки і нарізаємо соломкою.
салат
В окремій сковороді обсмажуємо на рослинному маслі моркву. Помішуючи, roza_ker 7-10 хвилин.
салат
Готовий салат прикрасьте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти