Рецепт Салат «Objorka» з яловичиною фото

Салат «Objorka» з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Не випадково цей салат носить горде ім'я"Обжорка" ! Їм і в правду можна дуже добре… наїстися! Салат готується з яловичини, морква, солоних огірків і цибулі, заправляється майонезом і спеціями.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування салату"Обжоркa" з яловичиною. Щоб заощадити свій час, м'ясо можна заздалегідь відварити і порізати дрібними кубиками. Якщо немає солоних огірків - використовуйте оцет (додавати не надто багато). Салат підходить для святкового столу, наприклад, замість традиційного олів'є на Новий Рік. Хай щастить!

  • Яловичина - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Огірки солені - 2 штуки
  • Майонез - 5 Ст. Ложок
  • Перець мелений - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Зелень - За смаком
салат & Quot; Objorka
Для початку відваріть яловичину до готовності, воду не солити.
салат & Quot; Objorka
Поки вариться м'ясо, нарізаємо дрібно цибулю.
салат & Quot; Objorka
Морква нарізаємо тонкою соломкою.
салат & Quot; Objorka
Солоні огірки очищаємо від шкірки і нарізаємо соломкою.
салат & Quot; Objorka
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю до прозорості. Приблизно 5-7 хвилин.
салат & Quot; Objorka
В окремій сковороді обсмажуємо на рослинному маслі моркву. Помішуючи, roza_ker 7-10 хвилин.
салат & Quot; Objorka
Мясо сварилось. Витягуємо його з каструлі і нарізаємо дрібними кубиками.
салат & Quot; Objorka
В одній тарілці змішуємо: м'ясо, огірки, морква і цибуля.
салат & Quot; Objorka
Салат солимо, перчимо і заправляємо майонезом. Перемішуємо і відправляємо в холодильник на 35-40 хвилин.
салат & Quot; Objorka
Готовий салат прикрасьте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти