Салат «NEVOD»
(покроковий рецепт з фото)
Смачний рибний салат "невід" ідеальний для зиязиках свят - інгредієнти для нього можна придбати в будь-якому супермаркеті, причому як копчену скумбрію, так і слабосоленую оселедець, мойву, сьомгу, лосось.
Таке блюдо обов'язково сподобається чоловікам - вони люблять копчену рибу з картоплею і яскравим соусом. Якщо ви готуєте страву для святкового столу, то зробіть відразу кілька порцій, залишаючи блюдо в холодильнику до подачі. Зернову гірчицю можна замінити буряковим хріном, сметаною або майонезом.
- Скумбрія - 1 штука (копчена)
- Картопля - 2 штуки (відвареної)
- Огірки - 2 штуки (солоні)
- Лук червоний - 1 штука
- Гірчиця зернова - 2 Ст. Ложки
- Салат листовий - 3-4 штук (список)
Підготуйте зазначені інгредієнти. Картоплю відварити заздалегідь до готовності. Лук за бажанням можете замаринувати в яблучному оцті.
Промийте листя салату, обсушити їх паперовим рушником і викладіть на тарілку. Очистіть відварені картоплини від шкірки, промийте у воді. Наріжте кружечками і викладіть на зелень.
Червоний цибулю очистіть від лушпиння, промийте і наріжте кружальцями. Викладіть їх на шар картоплі - це невід.
Наріжте копчену скумбрію або іншу рибку скибочками, видаліть з них все кісточки і хребет. Викладіть на шар цибулі.
Розкладіть між скибочками риби зернову гірчицю.
Наріжте солоні огірки скибочками і викладіть між інших продуктів на тарілці. Подайте салат до столу відразу.