Салат на Новий рік Свині
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.
Цікавий пікантний салат до Новорічного столу. Поєднання шинки і груші виявилося дуже цікавим на смак. Такий салат точно не залишить нікого байдужим. Оформимо його у вигляді свинки.
Опис приготування:
Такий салат за бажанням Ви можете заправити НЕ майонезом, а сметаною або легким йогуртом. Горіхи можна брати будь-які, а решту інгредієнтів залиште без змін.
- Груша - 2 штуки
- Шинка - 300 грам
- Рис відварний - 100 грам
- Листя салату - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Горіхи волоські - 70 грам
- Сік лимона - За смаком
- Майонез - За смаком
1. Шинку наріжте тонкими скибочками.
2. Груші очистіть і наріжте кубиком.
3. Додайте до нарізаним інгредієнтам рис і лимонний сік.
4 Цибулю дрібно наріжте.
5. Горіхи подрібнити.
6. З'єднайте всі інгредієнти і заправте салат майонезом.
7. З вареної ковбаси зробите мордочку свині, з копченою п'ятачок. Зробіть хвостик і вушка.
Щасливого Нового року!