Салат «муза»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.
Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом незвичайного і дуже смачного салату, Котрий, як на мене, підійде до святкового столу і стане відмінним перекусом, коли хочеться чогось смачненького.
Опис приготування:
Ніколи не погоджуся з тими, хто говорить, що фрукти не можна додавати в салати, що вони не поєднуються з іншими інгредієнтами або тим більше з майонезом. Чи то у мене такий дивний смак, чи то мої рецепти працюють абсолютно по-іншому, але мої улюблені салати обов'язково включають фрукти: апельсини, яблука, ананас, ківі! Такі салати завжди оригінальні, незвичайні, смачні і свіжі. Сьогодні я хочу поділитися з вами дуже легким салатом, як приготувати салат"Муза" . Буде смачно, повірте.
- Апельсин - 1/2 штуки
- Крабові палички - 5 штук
- Лук червоний - 1 штука
- Петрушка - 1 штука (гілочка)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Крабові палички порізати досить крупно, прям ось цілу паличку розріжте на 5-6 частин і буде досить.
Червоний цибулю наріжте дрібним кубиком і залийте на 2 хвилини окропом, потім воду злийте, цибуля має залишитися хрустким, але при цьому гіркоту вся піде. Можна також замаринувати цибулю в суміші яблучного оцту і води.
Апельсин очистіть і поріжте на невеликі шматочки, змішайте з крабовими паличками і цибулею. Порубати петрушку і додайте в салат.
Заправте салат майонезом і злегка поперчіть.
Все перемішайте. От і все, салат готовий!
Салата вийшло трохи, як раз вистачить для двох осіб, щоб перекусити або просто смачно поїсти. До речі, цей салат я б подавала з келихом вина.