Салат «Мао Де Дун»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете замінити звичний салат якимось новим, придивіться до рецептом, як приготувати салат «Мао дзе дун». Воно дуже смачний і досить ситний, так що обов'язково спробуйте!
Цей живильний салат приготувати досить легко. Всі інгредієнти салату «Мао дзе дун» можна купити на ринку або в найближчому супермаркеті. У нього можна покласти відварене м'ясо і солоні огірки, а можна взяти рибу (замість м'яса), а замість огірків додати оцет. Щоб салат приготувати дуже швидко, слід заздалегідь відварити м'ясо, а порізати його безпосередньо перед з'єднанням усіх компонентів.
- М'ясо - 500 грам
- Морква - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Огірки солені - 2 штуки
- Оцет - 0, 5 Ст. Ложки
- Майонез - 6 Ст. Ложок
- Перець чорний мелений - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком

1. Перед тим як приготувати салат «Мао дзе дун», підготуйте м'ясо. Помийте і просушіть його. Зваріть м'ясо, поклавши його в киплячу воду. Коли вода з м'ясом закипить вдруге, зменшіть вогонь і варіть, накривши кришкою, не більше півгодини.

2. Очистіть цибулю, наріжте його соломкою якомога тонше.

3. Помийте і очистіть моркву. Наріжте і її соломкою.

4. Солоні огірки очистіть від шкірки. Зробіть нарізку тонкою соломкою.

5. Обсмажте підготовлений лук в невеликій кількості рослинного масла. Коли він стане прозорим, зніміть з вогню. Перекладіть в салатник.

6. Влийте в розігріту сковорідку 1-2 ст.Л. Рослинної олії. Закладіть нарізану моркву. Обсмажте на вогні середньої інтенсивності. Помішуйте, щоб морква рівномірно обсмажувалася. Але вона не повинна бути м'якою.

7. Зварити м'ясо поріжте або розберіть руками на дуже дрібні шматочки.

8. З'єднайте всі обсмажені овочі з очищеними і порізаними солоними огірками. Покладіть маленькі шматочки м'яса. Збризніть все оцтом. Перемішайте.

9. Додати сіль, посипте перцем (за смаком). Зробіть майонезну заправку. Після того як салат настоїться протягом 40 хвилин, він буде готовий. Можна його подавати до столу. Смачного!