Рецепт Салат «Людмила» фото

Салат «Людмила»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На обід , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Часто буває так, що гості приходять абсолютно несподівано. Або хочеться перекусити, а часу коштувати біля плити немає. У таких ситуаціях виручають страви на швидку руку, одне з них - салат"Людмила" .

Опис приготування:

1. Рецепт приготування салату"Людмила" настільки простий, що під силу навіть тим, хто зовсім не вміє готувати. Для початку необхідно поставити варити яйця.

2. Цибулину очистити і нарізати тонкими кільцями.

3. У глибоку миску покласти цибулю, додати дрібку солі і цукру.

4. Додати оцет і трохи води до цибулі і залишити на деякий час.

5. Поки можна зайнятися шинкою. Її потрібно нарізати невеликими кубиками і викласти в салатник. Шинку можна замінити вареною ковбасою, сосисками, відвареним м'ясом або курячим філе - все тим, що є в холодильнику.

6. Зварені яйця остудити і очистити. Нарізати кубиками або натерти на тертці.

7. Злити з лука маринад. Щоб він став м'якшим, його можна віджати. Додати цибулю в салатник.

8. Все перемішати і заправити майонезом. Посолити і поперчити за смаком.

9. Зверху присипати яйцями і при бажанні свіжої дрібно нарізаною зеленню. От і все, салат"Людмила" в домашніх умовах готовий і його можна подавати до столу.

  • Цибулина - 1 штука
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Шинка - 250 грам
  • Цукор - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
1. Рецепт приготування салату"Людмила" настільки простий, що під силу навіть тим, хто зовсім не вміє готувати. Для початку необхідно поставити варити яйця.

2. Цибулину очистити і нарізати тонкими кільцями.

3. У глибоку миску покласти цибулю, додати дрібку солі і цукру.

4. Додати оцет і трохи води до цибулі і залишити на деякий час.

5. Поки можна зайнятися шинкою. Її потрібно нарізати невеликими кубиками і викласти в салатник. Шинку можна замінити вареною ковбасою, сосисками, відвареним м'ясом або курячим філе - все тим, що є в холодильнику.

6. Зварені яйця остудити і очистити. Нарізати кубиками або натерти на тертці.

7. Злити з лука маринад. Щоб він став м'якшим, його можна віджати. Додати цибулю в салатник.

8. Все перемішати і заправити майонезом. Посолити і поперчити за смаком.

9. Зверху присипати яйцями і при бажанні свіжої дрібно нарізаною зеленню. От і все, салат"Людмила" в домашніх умовах готовий і його можна подавати до столу.

Схожі рецепти