Салат «лісовик»
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний і красивий салат "лісовик" стане прикрасою для вашого святкового столу. Інгредієнти для салату підібрані дуже гармонійно, запевняю, сподобається абсолютно всім!
До вашої уваги - легкий і простий рецепт приготування салату "лісовик" . На мою скромну думку, салат стане чудовою закускою на будь-якому святковому столі. Він дійсно дуже смачний, та й виглядає ошатно і красиво, незважаючи на смішну назву. Спробуйте приготувати, удачі вам!
- Куряче філе - 200 грам (відварне)
- Печериці - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Сир твердий - 100 грам
- Яйця варені - 2 штуки
- Горіхи волоські - За смаком
- Маслини - За смаком
- Зелень - За смаком (петрушка і кріп)
Печериці промиваємо, очищаємо і ріжемо пластинками, а потім обсмажуємо на рослинному маслі.
Цибулю дрібно наріжте, також його обсмажте до золотої скоринки.
Відварене куряче філе порізати кубиками.
На великій тертці натріть зварені яйця і твердий сир, з'єднайте їх з курячим філе.
Зверху додайте печериці та цибулю.
Також кладемо дрібно рубані горіхи. Потім заправте салат майонезом і ретельно все перемішайте.
По центру страви, в якому буде подаватися салат, ставимо склянку. По колу ложкою викладаємо салат.
Акуратно утрамбовуємо і виймаємо стакан.
Салат прикрашаємо маслинами, оливками і зеленню. Смачного!