Салат «Княжий»

Салат «Княжий»
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв.
Салат "; Княжий" — дуже смачний і ситний. Гарний, яскравий і такий апетитний! Відмінний варіант для святкового столу.

опис приготування:

Салат «Княжий» — м'ясної, смачний, соковитий і досить ситний, але в той же час легкий салат! Його насичений смак особливо подобається чоловікам. Салат з легкістю може замінити другу страву. Поспішаю з вами поділитися рецептом, як приготувати салат «Княжий».

  • яловичина— 200 грам(відварна)
  • грудка куряча— 200 грам(копчена)
  • чорнослив— 100 грам
  • яблуко— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • сир— 100 грам
  • майонез— За смаком
Салат «Княжий» - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Салат «Княжий» - фото крок 2 Копчену курячу грудку і яловичину порізати соломкою. Яблуко наріжте кубиками.

Салат «Княжий» - фото крок 3 Салат викладайте шарами, кожен шар злегка змащуйте майонезом. перший шар — копчена курка.

Салат «Княжий» - фото крок 4 другий шар — яблуко.

Салат «Княжий» - фото крок 5 третій шар — чорнослив нарізаний соломкою.

Салат «Княжий» - фото крок 6 четвертий шар — відварна яловичина.

Салат «Княжий» - фото крок 7 Часник видавити через землянку, змішайте з майонезом.

Салат «Княжий» - фото крок 8 Викладіть часниковий майонез зверху яловичини.

Салат «Княжий» - фото крок 9 Останній шар — сир натертий на дрібній тертці.

Салат «Княжий» - фото крок 10 Салат "; Княжий" готовий.

Схожі рецепти

Розтягаї з куркою і підосичники

Розтягаї з куркою і підосичники

Розтягаї - улюблена і популярна випічка російської кухні. Начинка у розтягаїв може бути найрізноманітніша, головне, щоб серединка пиріжка була «розстебнута» і начинку було видно. опис приготування: Підосичники і підберезники відмінно підходять для змішаних начинок. Для розтягаїв треба приготув...

читати далі
Пісочне печиво м'яке

Пісочне печиво м'яке

Таке печиво можна готувати на швидку руку для дітей і дорослих. Щоб було швидше, його можна пропускати через м'ясорубку, надаючи особливу форму. Я ж користувалася фігурними формами. опис приготування: Замість маргарину - вершкове масло, замість розпушувача - сода з оцтом. Таке корисне і смачне...

читати далі
Здоба з сиром

Здоба з сиром

Особливе місце в серці кожного любителя випічки займає здоба. Не можна пройти байдуже повз її запаху і привабливого, рум'яного зовнішнього вигляду. Спробуйте, як приготувати здобу з сиром. опис приготування: Здобне тісто - це відмінна основа для пиріжків, пироги, булочок і всілякої випічки. Св...

читати далі
Печиво в вафельниці на газу

Печиво в вафельниці на газу

Пам'ятаєте стару радянську вафельницу, яка була у всіх на кухні? Я у себе таку знайшла в коморі. Вирішила знайти для неї старий рецепт, який в дитинстві часто готувала моя бабуся. Згадаймо його. опис приготування: Про те, як приготувати печиво в вафельниці на газу, розказано в покрокової інстр...

читати далі
Салат з чорною квасолею

Салат з чорною квасолею

Салат з чорною квасолею — дуже ароматний, барвистий, свіжий і смачний салат, поширений в мексиканській кухні. Там його називають сальса, однак ми будемо називати це блюдо традиційно — салатом. опис приготування: Салат з чорною квасолею хороший в якості швидкого річного перекусу — на приготуван...

читати далі