Борщ «княжий»
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам на замітку дивно апетитний, ситний і приголомшливо смачний варіант, як приготувати борщ "княжий" . На обід для всієї родини це чудова ідея. Обов'язково спробуйте!
Перед подачею можна додати порційно в кожну тарілочку сметану і зелень. Звичайно, борщ - це не саме рідкісне блюдо. Кожен вміє готувати його по-своєму. Але я все-таки рекомендую спробувати і такий варіант.
Смачного!
- Яловичина - 1/2 кілограма
- Ребра свинячі - 1/2 кілограма
- Курча - 1/2 штуки
- Сало - 50 грам
- Буряк - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1-2 штук
- Капуста - 1/3 штуки
- Часник і зелень - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
1
Насамперед потрібно зварити бульйон. Вимийте яловичину, ребра і курчати. Складіть все у каструлю, залийте чистою водою і поставте на вогонь. Після закипання зменшіть вогонь і варіть до готовності пару годин.
2
Після м'ясо акуратно дістаньте, штам бульйон.
3
На сковороді з рослинним маслом обсмажити до прозорості цибулю, додайте моркву, помідори і буряк.
4
Смажте овочі на середньому вогні хвилин 5. Після перекладіть в каструлю.
5
Наріжте дрібно капусту і теж додайте в бульйон.
6
На порційні шматочки наріжте м'ясо і викладіть назад в бульйон. Сало пропустіть через м'ясорубку з часником. Надішліть в каструлю.
7
Посоліть і поперчіть за смаком, за бажанням додайте спеції. Ретельно перемішайте і відправте в розігріту духовку. Що, борщ буде нудитися в духовці, а не варитися на плиті.
8
Хвилин 45 при температурі 150 градусів - і ваш борщик буде готовий.