Рецепт Салат капустяний на зиму фото

Салат капустяний на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Капуста
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Салати, Консервація

Восени, в пору дозрівання овочів, коли ціни на них досить низькі, пора заготовити їх про запас. З цього рецепта ви дізнаєтеся. Як приготувати смачний салат капустяний на зиму. Він не раз виручить вас!

Домашні заготовки більш популярні в сільській місцевості, але багато міських господині не лінуються і готують багато смачних салатів на зиму. Адже взимку такі салати частенько виручать в будь-яких ситуаціях: до обіду або вечері, і в тому числі на святковий стіл не соромно подати домашній консервований салат. Тому не лінуємося і готуємо!

  • Капуста білокачанна - 1 кілограм
  • Огірки - 1 кілограм
  • Морква - 0, 5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 кілограма
  • Помідор - 0, 5 кілограма
  • Перець болгарський - 0, 5 кілограма
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 1 Склянка
  • Оцет 9% - 1/3 склянки
салат капустяний на зиму - фото крок 1
Капусту шаткуємо тонкими смужками.
салат капустяний на зиму - фото крок 2
Огірки нарізаємо тонкими смужками або натираємо на крупній тертці.
салат капустяний на зиму - фото крок 3
Очищену моркву натираємо на крупній тертці.
салат капустяний на зиму - фото крок 4
Очистимо цибулю та нарізаємо його маленькими кубиками.
салат капустяний на зиму - фото крок 5
Болгарський перець можна нарізати кубиками, а можна пропустити через м'ясорубку.
салат капустяний на зиму - фото крок 6
Помідори нарізаємо дрібними кубиками. Можна зняти шкірку перед нарізуванням.
салат капустяний на зиму - фото крок 7
Додаємо всі інші інгредієнти і перемішуємо салат. Доводимо до кипіння і варимо 15 хвилин.
салат капустяний на зиму - фото крок 8
Потім розкладаємо салат по простерилизованнимбанкам і закочує.
салат капустяний на зиму - фото крок 9
З даної кількості овочів виходить 4.5 л салат.

Схожі рецепти