Салат капустяний на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Восени, в пору дозрівання овочів, коли ціни на них досить низькі, пора заготовити їх про запас. З цього рецепта ви дізнаєтеся. Як приготувати смачний салат капустяний на зиму. Він не раз виручить вас!
Домашні заготовки більш популярні в сільській місцевості, але багато міських господині не лінуються і готують багато смачних салатів на зиму. Адже взимку такі салати частенько виручать в будь-яких ситуаціях: до обіду або вечері, і в тому числі на святковий стіл не соромно подати домашній консервований салат. Тому не лінуємося і готуємо!
- Капуста білокачанна - 1 кілограм
- Огірки - 1 кілограм
- Морква - 0, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 кілограма
- Помідор - 0, 5 кілограма
- Перець болгарський - 0, 5 кілограма
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Склянка
- Оцет 9% - 1/3 склянки
Капусту шаткуємо тонкими смужками.
Огірки нарізаємо тонкими смужками або натираємо на крупній тертці.
Очищену моркву натираємо на крупній тертці.
Очистимо цибулю та нарізаємо його маленькими кубиками.
Болгарський перець можна нарізати кубиками, а можна пропустити через м'ясорубку.
Помідори нарізаємо дрібними кубиками. Можна зняти шкірку перед нарізуванням.
Додаємо всі інші інгредієнти і перемішуємо салат. Доводимо до кипіння і варимо 15 хвилин.
Потім розкладаємо салат по простерилизованнимбанкам і закочує.
З даної кількості овочів виходить 4.5 л салат.