Салат «Іспанська»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт салат іспанська - приготування салату з курячим філе, грушею і мигдалем під майонезом. Іспанська курячий салат це відмінна альтернатива класичним страв до святкового столу.
Якщо чистого філе курки немає в наявності, але є ціла тушка, то вона потрошити, розрізається по частинах і філе просто-напросто вирізається. Отримане куряче м'ясо слід відварити до готовності. Після цього всі перераховані вище інгредієнти (перець, груша, огірок) слід нарізати соломкою.
Овочі перемішуються між собою. Відварене філе необхідно нашаткувати у вигляді кубиків, додати до овочевої нарізці і знову ретельно перемішати, потихеньку додаючи до інгредієнтів майонез.
Готовий салат можна подавати відразу, або ж поставити його в холодильник на півгодини - годину, щоб він просочився. При подачі прикрасьте іспанська салат зеленню.
- Куряче філе - 200 грам
- Груша - 2 штуки
- Солодкий перець - 2 штуки
- Огірок - 1 штука
- Мигдаль - 30 грам
- Майонез - - За смаком
- Зелень - - За смаком
Овочі перемішуються між собою. Відварене філе необхідно нашаткувати у вигляді кубиків, додати до овочевої нарізці і знову ретельно перемішати, потихеньку додаючи до інгредієнтів майонез.
Готовий салат можна подавати відразу, або ж поставити його в холодильник на півгодини - годину, щоб він просочився. При подачі прикрасьте іспанська салат зеленню.